KIBRIS EROZYONLA MÜCADELE, AĞAÇLANDIRMA

VE DOĞAL VARLIKLARI KORUMA VAKFI

Asırlık Zeytin Ağaçları, Kalkanlı

KEMA Vakfı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde faaliyet göstermektedir. KEMA Vakfı 40 kişilik Kurucu Heyet tarafından kurulmuştur. Tescili 20.06.2005 tarihinde yapılmıştır.

KEMA VAKFI KURUCULAR HEYETİ

KEMA Vakfı gelirleri doğayı ve çevreyi seven ve gönül veren halkımız ile Vakıf Kurucular Heyeti üyelerinin yaptığı bağışlardan elde edilmektedir.

KEMA Vakfına nasıl bağışta bulunabilirim?

1. KEMA Vakfına kamu görevlisi olan veya kurum ve kuruluşlarda görev yapan kişilerin aylık maaşlarından uygun gördükleri bağış miktarı kesilerek Vakfın hesabına yatırılmabilmektedir. Kesinti Hazine ve Muhasebe Dairesi veya ilgili kurum ve kuruluşların muhasebeleri tarfından yapılmakta ve Vakfın hesabına yatırılabilmektedir. Aylık kazançlarından bağış yapmak isteyen kişiler bağış formunu doldurarak KEMA Vakfına göndermeleri veya Hazine ve Muhasebe Dairesine veya çalıktıkları kurum ve kuruluşların muhasebesine vermeleri gerekmektedir. Bağış kesinti formu için tıklayınız...
  2. Bağış nakit olarak makbuz karşılığında yapılabilmektedir. Nakit olarak bağış yapmak isteyen kişilerin KEMA Vakfı Mütevelli Heyeti üyelerinden herhangi birisi ile irtibat kurmaları halinde bağışları alınabilecektir.
  3. Bağışlar, KEMA Vakfına ait banka hesap numarasına yatırılabilir veya havale edilebilir. Bankaya bağış yapılmadan önce veya bağış yapıldıktan sonra bağış yapan kişinin KEMA Vakfına bilgi vermesi önemle rica olunur.

KEMA Vakfı hesap bilgileri;

Banka şube adı: Kıbrıs Vakıflar Bankası Taşkınköy Şubesi

Hesap No: 12-304-0000000219

KEMA Vakfına nasıl üye olabilirim?

KEMA Vakfına üye olabilmek için "üye başvuru formunu" doldurularak KEMA Vakfına gönderilmesi gerekmektedir. Üyelik başvurusu Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından görüşülmesi ve uygun bulunarak onaylanmasının ardından kabul edilmektedir.

Üye başvuru formu için tıklayınız...